Slider

Farsangi jelmez DIY - Operetta

február 12, 2013



Múlt héten rendezték a farsangot az alsó tagozatnak. Panna az utolsó pillanatban változtatott a tervén, és mégsem boszorkány akart lenni, hanem Monster High baba, azok közül is a kedvence: OPERETTA

Ha nem ismered, ne csodálkozz... Elég annyi, hogy ez a legújabb őrület a Barbie után. Hasonló forma, de még nagyobb fej, még vékonyabb végtagok, extrém sminkek és frizurák, és ezek a babák ráadásul nem külvárosi szendék, hanem konkrétan szörnyek. Vérfarkas lány, drakula, víziszörny, stb.

Operetta, egy rockabilly csajszi, az operaház fantomjának a lánya. Gitározik, zongorázik, és imádja a pókokat. Remélem már mindenki elborzadt, de ez van, a generációs különbségek bizony egyre jobban mutatkoznak :(
Szóval ő Operetta:



Fel volt adva a lecke. Volt a szekrényében egy pöttyös blúz (még a hugi turkálta neki), ez lett az alap.

Készítettem egy piros-fekete többrétegű tütüt, a szalagot a hajába is tüllből varrtam, zongora billentyűs övet és karszalagot a blúzra, és ne feledkezzünk meg a koporsó alakú gitárról sem.
István a férjem dobozkartonból készítette le az alapot, amit aztán kidekoráltam.

Panka ragaszkodott a piros hajhoz, úgyhogy a kész frizurát egy színes lakkal pirosítottam.
Smink és kiegészítők tették teljessé az összhatást, ami nem maradt el, mert ő is díjazott lett a jelmezversenyen (bár persze a zsűri sem ismerte Operettát :))

Íme a kiegészítők egy része:
 


Panka, mint Operetta:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT © Anett Gelencsér

COPYRIGHT © Anett Gelencsér