Ballagási emlék fotókönyvLegutoljára Panka ovistársairól scrappeltem egy-egy oldalt. Ballagási emlékkönyvet készítettem az óvónéniknek. Örömmel dolgoztam rajta, gyűjtöttem, válogattam a fotókat ... nem sokat aludtam akkoriban. Nagy sikere volt... láttam, hogy tényleg tetszett a szülőknek és az óvó néniknek is.

Íme néhány oldal a már említett emlékfüzetből, amit a ballagó nagyovisokról készítettem az óvónéniknek. Az első a kislányomról Pankáról készült.

Panka
Bence
Matyi

Rafi

Megjegyzések

 1. Megkérdezhetem, hogy ezt melyik programmal készítetted? köszönöm.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Engem is érdekelne:)

   Törlés
  2. Kedves Orsolya! Bocsi, hogy csak most válaszolok. Gondolom sürget az idő, hamarosan vége a tanévnek.
   Ezeket az oldalakat digiscrap technikával készítettem Photoshop programmal. Használata nem nehéz, de nagyon sokrétű, kell jó néhány óra, hogy beletanuljon az ember az alapokba. Az Interneten sok oktató videó van (angolul a legtöbb - tutorial) de magyarul is van néhány videó és leírás a www.scrapbook.hu oldalon.
   Itt írtam néhány dolgot róla: http://anettscraps.blogspot.hu/2012/08/abc-fotokonyv-keszitese.html

   Ugyanebben a postban olvashattok arról, hogyan készíthetünk a kész oldalakból fotókönyvet. A CEWE fotókönyv készítőjét használtam ami ingyenesen letölthető. Ha nem bajlódtok Photoshoppal és a digiscrappel, akkor csak a CEWE programjával is, persze sokkal egyszerűbb, de egész pofás könyvecskét varázsolhattok. Remélem egy picit segítettem. Köszi a hozzászólást, Anett

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése