Első igazi scrapbook oldalaim!

#SZINspiracio2015februar


Igen....összeszedtem minden bátorságom és belefogtam. Most így utólag talán túl sokáig gyűjtöttem a bátorságot. Arra vártam, hogy kész legyen a fejemben amit szeretnék, de nem kell!!
Úgy vagyok vele, mint minden mással...neki kell állni és aztán megy magától :D
Ott vannak azok a csodás papírok, féltem szétvágni, összefesteni, ragasztani .... dobhatom ki ha nem sikerül. 

Don't wait for an idea so you can get started -- get started so you can have ideas! - hát erről van szó!!!

Na de nem is lett olyan rossz, nem?

 Ez az első oldalam. Ezt az oldalt lifteltem, bár nekem az eredeti jobban tetszik, de Panka annyira el volt ragadtatva...édesem :) Első oldalnak elmegy, van honnan fejlődni.
Ez a második. Na ez már nekem is tetszik. Olyan izgatott vagyok...itt már több technikát kipróbáltam. Akrillal színeket kevertem, hátteret festettem. A színeket felhasználva lapokat festettem, majd ezekből vágtam ki a szívecske virágokat. Sevron sablont és struktúrpasztát használtam, szóval egyre bátrabb vagyok. varrógéppel varrtam a szirmokat és a szárat, és egy picit a fotót is.

#SZINspiracio2015februar
#SZINspiracio2015februar

#SZINspiracio2015februar

Köszönet a scrapfellow.com csapatának, akik olyan szép januári #ScrapbookKitKlub csomagot állítottak össze!!

A szívecske virágokra inspiráció  innen:

Megjegyzések

  1. Én őszintén és szívből gratulálok! Meglépted fejben azt, amit nagyon sokmindenkinek nagyon nehéz. Ülj le és alkoss, ne agyalj rajta, mert az elveszi a lényegét.
    Bár a kihíváson most nem te nyertél, de ez ne vegye el a kedvedet, mert nagyon szépet és tartalmasat alkottál már elsőre is! <3

    VálaszTörlés
  2. Kedves Ági, igazán jól esik, hogy írtál és köszönöm a biztatást! Sok örömet okoztok nekem a szépséges termékeitekkel és őszinte elismerésem, hogy mindezt létre tudtátok hozni!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése