Slider

Opening my Etsy shop and a free cut file as thank you ♥

április 12, 2019



Some of you already know, that I recently opened my Etsy shop with digital cutting files and also some printables. It took time and energy to learn how to design cut files and figure out the best method, that works for me, and I am constantly learning. This is a neverending story, but it makes me great joy! You know I am not a professional graphic designer, just a self-thought creative girl, but I have the chance to do what I love! Scrapbooking, painting, drawing, designing and share the love. 

The cutting files in my shop are for electronic cutting machines, like Silhouette and Circuit. 
I have a Silhouette Cameo 3 machine, and I always cut my design first before I put it in my shop. Most of my designs are hand-drawn by myself on paper, or directly on the computer. I usually use photos or real florals as a reference. I enjoy the whole process of making these designs, and it makes me happy to see that you like them and use them on your layouts. 

Here you can find my store on Etsy. The designs are with a direct download in several file formats. 


In my Instagram highlights @anett.gelencser, you can see many layouts created with my cut files. Just look at them if you need inspiration. I want to use my cut files myself more often in the future, to give inspiration for you. 

Néhányan, már biztos tudjátok, hogy megnyitottam az Etsy boltomat. Főként digitális vágófájlok, de néhány nyomtatható-vágható dizájn is található itt. Ötlet az van rengeteg, csak az idő szab határt :D
Ezek a vágófájlok elektronikus vágógépekhez készültek, mint Silhouette gépek és Circuit. Van olyan illusztráció, rajz, ami kézzel is könnyedén kivágható, de sok részletes grafikának nem érdemes kézzel nekiállni.
Sok idő, tanulás, kísérletezés után, megtanultam ezeket a fájlokat elkészíteni olyan módon, ahogyan nekem a legjobb. Nem volt egyszerű, hiszen nem vagyok tanult grafikus, a információk felkutatása sem könnyű, hiszen ez egy elég speciális terület. A folyamatos tanulás nem áll meg, ez egy véget nem érő történet, de ez természetes, és hatalmas öröm, hogy a hobbimmal foglalkozhatok ily módon is.
Az Instagram fiókomban @anett.gelencser a "highlight-okban" sok példát láthattok arra, hogyan használták különböző tehetséges scrapbookosok a kivágataimat. Érdemes megnézni! Mutatok én is néhány példát, és igyekszem a jövőben magam is többet használni őket inspirációnak!

Itt találjátok a boltocskát, lent pedig egy kis ajándékot a sok kedvességért, amit tőletek kaptam!

https://www.etsy.com/shop/AnettsDesigns
  






Easter is coming and I wanted to make a little gift for you! Thank you for all the kind comments! I hope you like my easter eggs! They are great on layouts, but in albums as well! Here you can download them!

Közeleg a Húsvét és szeretnék én is valamit ajándékozni nektek köszönetképpen a sok kedvességért és szeretetért! Remélem tetszenek a hímes tojásaim :) Fogadjátok szeretettel, oldalakon és albumokban jól használhatóak!  Sok szeretettel, Anett




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT © Anett Gelencsér

COPYRIGHT © Anett Gelencsér