Slider

Alexadra Renke "Every Summer Has a Story" Blog Day! Win a 15% coupon!!!

május 21, 2021


Hi dear friends! So happy that you came! I am sure that you are here, as you are fans of Alexandra Renke products like me! If you leave a little comment on the post, you have the chance to win a 15% coupon to aRenke webshop!!! YAY! Don't miss!


I want to show you some of the pages I created so far of my Bucket list minialbum. I am creating it using all Alexandra Renke wonderful product from the collection "Every Summer Has a Story" There are such beautiful papers and awesome dies I couldn't believe my eyes ...again ...haha   Not the first time 😉


Helló lánykák, de jó, hogy benéztetek. Ha itt vagytok, akkor ti is biztosan Alexandra Renke rajongók vagytok! A mai nap egy jó alkalom lehet egy kis kedvezményt nyeri a webshopba, hiszen a kommentálók között egy 15%-os kupont fogunk kisorsolni!!!  

Egy albumon dolgozok épp a legújabb aRenke termékekkel. A kollekció címe Every Summer has a Story. Csodás papírok, gyönyörű illusztrációk és hihetetlen vagány vágókések vannak a kollekcióban. Szeretném megmutatni néhány kedvencemet egy minialbumon keresztül. Az albumka még nincs kész, de június 12-ére már az lesz. Akkor leírom a paramétereit és az elkészítését is, valamint készítek egy átlapozós videót, hátha tudok ötletet adni egy hasonlóhoz. 





The Summer Festival ends on the 12th June, where I will share the parameters of my album with you, together with a flip through video. It is an easy album, not very complicated. I used the Tear of Edges die on all of my pages and it makes them so uinque and interesting. This die is one of my favorites, and another one is the Big Word dies. Here I used the Dream one as the title of my album. 

But there are so much more to choose from, you can easily have the feeling, I must have them all...yes I am sure you know what I am speaking about, haha

I love the lemon dies. This one here is called "When life gives you lemons" - awesome, right?!

The stamp set I used on all of  the pages for added texture is the "My happy place" stamp set.


Ez egy egyszerű album, nincs benne nagy csavar, vagy ide-oda nyitható - húzható, interaktív mérnöki munka (nekem az kínlódás, bármennyire csodálom is ;) Mégis izgalmasnak tűnik az eltérő méretű oldalak, és a Tear of Edges (szaggatott szélek) vágókéssel vágott szélek miatt. 

Ez a termék a nagy kedvencem az egész kollekcióból! Annyira sokszor használható és nagyon vagány.

A másik a Nagy Szavak vágókések közül a DREAM! Pont tökéletes az album címének, még a mérete is, mintha ehhez méreteztem volna az albumom...pedig nem!

Még egy kedvenc nagy kedvenc!! Imádom a citromos vágókéseket! Nekem csak ez az egy van meg, de jaj de jók. A 'citromszeletes' nincs meg, de szerintem annyira univerzális, szóval bármire használható ami nyár, frissesség, vagy sárga, haha... szóval szerintem le fogok rá csapni amint lehet.  

Amit itt használtam az ez 👉 "When life gives you lemons"




Two other favorites I really want to show you are the "Paper clips" as you can see them here on my Paris pages..... Paper clips-soso verstile, I can  imagine them on layouts, albums, planners, cards or on tags..so many uses for these. They come in many different sizes in one package. 

Mutatok még másik két kedvencemet, bár még annyi lenne....
Szóval szerintem egy másik sokat használható vagány vágókés, a "Paper clips" - azok a papír csipeszek!
Sok helyen használtam az albumban, és bárhol el tudom őket képzelni, Plannerben, képeslapon, oldalon, de ajándékkísérőn is jól mutathat. Sok méret egy csomagban.




Another favorite is the "Typewriter alphabet", that you can see on one of the pages I created for our desire to visit London. They are just too cute! ♥


Ez a cukiság, már jobban aprólékos, de annyira mutatós.  "Typewriter alphabet" - írógép billentyűket formázó betű vágókés. Ezeket az egy Anglia (London) oldalon használtam, csupán dekor elemként, mert tök jól mutat.  




There are some more pages I did not show here, but you can see them on my Instagram feed. 

Visit me on IG too @anett.gelencser

If you are inspired by my work and purchase something from aRenke wegshop, the please visit the shop through my link here ( https://www.alexandra-renke.com/en/?sPartner=anettG ) or by the links of the products I provided in this post. I receive a small commison by no extra costs for you.  Thanks in advance guys! xoxo Anett

We will randomly choose a winner on Sunday evening (23rd Mai) among the comments on this blogpost, and I will send a 15% discount coupon code to the winner. 

Important!! The coupon code is not valid for surprise boxes, gift certificates and workshops and is not redeemable for discount promotions.

Have a wonderful weekend crafty friends! Create something beautiful today! ♥

xx Anett



Ha érdekel, van pár oldal, amit itt nem mutattam most, de az Instán már fent van, és a napokban is posztolok még párat, egészen június 12-ig, amikor mutatom az egészet, a többi terméket is bemutatva. @anett.gelencser

Nagyon várom a kommenteket mert közöttük fogjuk kisorsolni vasárnap (május 23.) este azt a nyertest, akinek egy 15%-os  kedvezmény kupont fogok küldeni, amit Alexandra Renke boltjában tudok elkölteni. Ez a kupon nem használható a "Surprise Box"-okra, ajándékutalványokra és workshopokra, valamint leárazott termékekre. 

Jelentkezni fogok a nyereménnyel. 

Ha vásárolni szeretnétek, akkor kérlek az én linkjeimmel (https://www.alexandra-renke.com/en/?sPartner=anettG ) kattintsatok át a boltra, bármelyik terméklinkkel akár. Ez esetben egy kis jutalékot kapok ami nektek nem jár extra költséggel.

Köszönöm, hogy benéztetek! Alkossatok valami szépet!

 puszi Anett


Vasárnap délután sorsoltunk Vincével és Esztert húzta ki a kommentelők közül. Újvári Eszter gratulálunk neked, küldöm a kedvezmányre jogosító kuponkódot! ♥


Sunday evening we randomly choose a winner from the comments on this blogpost, and Eszter won the 15% discount coupon code. Congrats on winning! ♥



 


19 megjegyzés:

  1. Jaj, de várom már az egész albumot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy! Köszi! Mondjuk az izgisebb oldalakat már mutattam :D :D :D

      Törlés
  2. Imádom azt a szaggatott szél vágókést, irtó jól néz ki ez az album ❤️

    VálaszTörlés
  3. Imádom azt a szaggatott szél vágókést, irtó jól néz ki ez az album ❤️

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szuper album Anett, szeretem a munkáidat!

    VálaszTörlés
  5. Csodás albumka! A citromos kések pedig szenzációsan jók 😍🤩

    VálaszTörlés
  6. Annyira, de annyira vagány ! 😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Eszter, ha így érzed, akkor a cakkos szél és a bélyegzés teszi. De nekem is az tetszik benne a legjobban.♥ puszi!

      Törlés
  7. Annyira örülök, hogy végre készítesz albumot is megint!! amit látunk abból a citromos oldal a kedvenc! és ez a Renke, .. egyre jobban szeretem, .. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, az album mindig több idő és tervezés...sok a tennivaló és nem nagyon fér bele egy ilyen nagyobb lélegzetvételű album. Meg ki is jöttem a gyarkorlatból. De Renkének megcsinálom, mert nagyon jók a termékek. ♥

      Törlés
  8. Nagyon tetszik ez az album!! Ez aspiralos szel meg... 😍 Ahw!!!

    VálaszTörlés
  9. Mint mindig, csuda klassz és izgalmas :-)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT © Anett Gelencsér

COPYRIGHT © Anett Gelencsér