Slider

Campfellow 2016 október

november 05, 2016



Részt vettem életem első scrapbookos összejövetelén, egy hétvégén a Scrapfellow (Bíró Ági) szervezésében. Az első volt, de biztosan nem az utolsó! Nagyon jól éreztük magunkat. Igazán laza, fesztelen volt a légkör és minden az alkotás élményének teljes élvezetét szolgálta.

Az esemény Dobogókőn, a Walden Hotelban volt, ami kb. 3 óra autóútra van innen Hévízről. Simán, minden gond nélkül odaértünk, a Pilis csúcsa éppen teljes, tejes ködben úszott, alig láttunk az orrunkig és bizony vacogott a fogunk a hidegben.

Este vacsi és koktélparti volt a program, kis megbeszéléssel, sok nevetéssel, felkészülve a holnapi alkotós napra és megcsodálhattuk egymás korábban készült alkotásait is! A fesztelen légkör megteremtéséhez a finom koktélok nagyban hozzájárultak :D (Panyi Zsuzsi férje olyan mohitokat dobott össze, hogy azóta is emlegetem)

Másnap csodás ajándékok és élmények vártak ránk. A Scrapfellow Ragyogj alkotócsomagja, Panyizsuzsi fülbevalók, Pentart ajándékcsomag a legújabb termékeikkel (persze mind passzolt témához) Soady Art saját kézzel készült díszítőelemei, Sophie Bello kozmetikumok. Volt egy aszal ami telis-tele volt Pentart és Dekorella kincsekkel, ezt mind kipróbálhattuk, használhattuk az alkotás során.
Ez fogadott az asztalon.



A Nyomasd.hu mint szponzor mindenkinek minimum 10 fotót nyomtatott, amivel aztán kezdődhetett az alkotás, szuper workshopokkal fűszerezve.

Bíró ági bemutatta nekünk a Silhouette Cameo  (általam hőn áhított) csodamasináját, ami mindent precízen kivág, amit nagy ügyesen egy programon keresztül beletápálunk.

Knapp Mónika megismertette velünk a Fuse hegesztőgépét.

Sztarenki Szilvi megtanította a vakuk helyes használatát és úgy általában, mindig ott volt körülöttünk és agyonnyaggathattuk a Pentart kencéinek tudományos használatával kapcsolatban (és mégis mindig mosolygott).

Mounier Noémi pedig egy nagyon szuper előadást és fotósétát tartott. Életképeket fotóz, olyanokat, amikre én is törekszem, amik egy család életében a legtöbb emléket és érzelmet hordozzák! Kaptunk tőle egy kis füzetet is ami a "Jobb fotókat akarok" cikksorozatából készült. Olvassátok el, érdemes!!
Ezt a fotót is Noémi készítette a séta során. Épp fürdünk az arany napsugarakban :D




Nagyon gyorsan eltelt a hétvége. Csak csajok, alkotás, pihenés, kikapcsolódás, emlékek, sok-sok nevetés ... nagyon jól éreztük magunkat.







Jövőre újra ugyanitt!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT © Anett Gelencsér

COPYRIGHT © Anett Gelencsér