Campfellow 2016 októberRészt vettem életem első scrapbookos összejövetelén, egy hétvégén a Scrapfellow (Bíró Ági) szervezésében. Az első volt, de biztosan nem az utolsó! Nagyon jól éreztük magunkat. Igazán laza, fesztelen volt a légkör és minden az alkotás élményének teljes élvezetét szolgálta.

Az esemény Dobogókőn, a Walden Hotelban volt, ami kb. 3 óra autóútra van innen Hévízről. Simán, minden gond nélkül odaértünk, a Pilis csúcsa éppen teljes, tejes ködben úszott, alig láttunk az orrunkig és bizony vacogott a fogunk a hidegben.

Este vacsi és koktélparti volt a program, kis megbeszéléssel, sok nevetéssel, felkészülve a holnapi alkotós napra és megcsodálhattuk egymás korábban készült alkotásait is! A fesztelen légkör megteremtéséhez a finom koktélok nagyban hozzájárultak :D (Panyi Zsuzsi férje olyan mohitokat dobott össze, hogy azóta is emlegetem)

Másnap csodás ajándékok és élmények vártak ránk. A Scrapfellow Ragyogj alkotócsomagja, Panyizsuzsi fülbevalók, Pentart ajándékcsomag a legújabb termékeikkel (persze mind passzolt témához) Soady Art saját kézzel készült díszítőelemei, Sophie Bello kozmetikumok. Volt egy aszal ami telis-tele volt Pentart és Dekorella kincsekkel, ezt mind kipróbálhattuk, használhattuk az alkotás során.
Ez fogadott az asztalon.A Nyomasd.hu mint szponzor mindenkinek minimum 10 fotót nyomtatott, amivel aztán kezdődhetett az alkotás, szuper workshopokkal fűszerezve.

Bíró ági bemutatta nekünk a Silhouette Cameo  (általam hőn áhított) csodamasináját, ami mindent precízen kivág, amit nagy ügyesen egy programon keresztül beletápálunk.

Knapp Mónika megismertette velünk a Fuse hegesztőgépét.

Sztarenki Szilvi megtanította a vakuk helyes használatát és úgy általában, mindig ott volt körülöttünk és agyonnyaggathattuk a Pentart kencéinek tudományos használatával kapcsolatban (és mégis mindig mosolygott).

Mounier Noémi pedig egy nagyon szuper előadást és fotósétát tartott. Életképeket fotóz, olyanokat, amikre én is törekszem, amik egy család életében a legtöbb emléket és érzelmet hordozzák! Kaptunk tőle egy kis füzetet is ami a "Jobb fotókat akarok" cikksorozatából készült. Olvassátok el, érdemes!!
Ezt a fotót is Noémi készítette a séta során. Épp fürdünk az arany napsugarakban :D
Nagyon gyorsan eltelt a hétvége. Csak csajok, alkotás, pihenés, kikapcsolódás, emlékek, sok-sok nevetés ... nagyon jól éreztük magunkat.Jövőre újra ugyanitt!!

Megjegyzések