Slider

Happy news! Pinkfresh Studio 2019 Design Team

január 01, 2019

I can’t even put in words how excited and happy I am to join the amazing Pinkfresh Studio Design Team and to be part of it for the next six months! 

I was so thrilled when I was asked to join the team with some of my favorite designers! I love the clean, modern, unique style of the Pinkfresh product designs and I am looking forward to creating with it!!


Annyira izgatott vagyok, hogy végre elmondhatom...meghívást kaptam a Pinkresh Studio dizájner csapatába 😍 Csodás termékeik vannak, nagyon tetszik a készletek stílusa, ami tiszta és modern, gyönyörű kiegészítőkkel...alig várom, hogy belevághassak!!! 


Ha megnézitek a csapatot, itt a fotókon, megértietek az izgalmam másik okát. Egy csapatban azokkal, akik munkáit eddig példaképnek tekintettem?! Izgi! Remélem felnövök a feladathoz, igyekezni fogok! Bizom benne, hogy velem tartatok és meglátogatattok itt a blogon, ahol mindig megmutatom majd, miket készítek és mit használok fel hozzá.










Below are some layouts I created with Indigo Hills 2 scrapbook collection.

Mutatok pár oldalt, amit a Pinkfresh Studio, Indigo Hills 2 készletével készítettem.




Thank you for sharing this happy moment with me! 😍 
I hope you will be inspired by my work. Subscribe via Bloglovin to continue to stay inspired!

Köszi, hogy benéztetek, és megoszthattam veletek ezt az örömhírt! Ha inspirál a munkám, gyertek máskor is! Sőt Instán és YouTube-on is követhettek!  

Thank you for visiting! ♡ If you enjoy my work, be sure to follow me:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT © Anett Gelencsér

COPYRIGHT © Anett Gelencsér